Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Κατηγορίες γυναικών νύχτας




Ηθελα να γράψω αυτό το άρθρο εδώ και καιρό.. Γυναίκες της νύχτας και τα μυαλα μας πονάνε!
Πρωτού ξεκινήσετε να διαβάζεται:
Η αριθμος προσεγγισης στο τέλος κάθε κατηγορίας που είναι απο το 0 εως το 100 δηλώνει πόσο αξίζει να προσεγγίσει κανείς την συγκεκριμένη γυναίκα.


Η Μπαρούλα


Εχει ξεχάσει πoιά ήταν η τελευταία φορά που κάθησε σπίτι για παραπάνω απο τρείς ώρες, δουλεύει δωδεκαωρα στο αγαπημένο της στέκι και τις υπόλοιπες ώρες τριγυρνάει σε λοιπά νυχτομάγαζα για 'ξεκούραση'.
Οι παρέες τις πολλές και τα έχει καλά με όλους, ζεί την κάθε στιγμή στο έπακρο, είναι ανέμελη, διαχυτική, δραστήρια , υπερκοινωνικη, ευδιάθετη, δύσκολα θα χάσει την υπομονή της, Θα σε πιάσει κουβέντα χωρίς δεύτερη σκέψη, έχει τόνους αυτοπεποίθεσης και πιστεύει οτι ξέρει τους άντρες απο την μέσα και την απ'έξω.
Μπορεί να σου ονομάσει και φτιάξει τουλαχιστον ογδόντα διαφορετικά ποτά, ισχυρίζεται οτι το αλκοόλ δεν την πιάνει ενω στην πραγματικότητα δεν αντέχει ουτε μια μπύρα.
Ειναι γενικά προσιτή και ευχάριστη για την παρέα.

Προσέγγιση: 82/100


Η Ιντελεξουάλα


Συχνάζει σε σοφιστικέ κέντρα με ακαταλαβίστικες ονομασίες, συνήθως αγκαζέ με τον γκει καλύτερο φίλο της η με την παρέα που θεωρεί άξια 'του επιπέδου της.
Η ιντελεξουάλα ταυτίζεται εγκεφαλικά και ιδιαίτερα στυλιστικά με χώρες του εξωτερικόυ καθως θεωρεί την χώρα μας υποδιέστερο Social status. Eίναι υπεύθυνη, έξυπνη, κυκλοθυμική, θεωρέι πως είναι πάντα δυο βήματα μπροστά απο όλους, πολλές φορές ψυχρή με τον περίγυρω της και τους ανθρώπους, ονειρευεται την μεγάλη ζωή και λατρεύει την τέχνη. Θα παραγγείλει το ποτό με το πιο 'ψαγμένο΄ όνομα, οι κουβέντες τις είναι σοβαρές και μετρημένες και θα σχολιάζει σχέδον πάντα πόσο ανώριμη και ρηχή είναι η διπλάνή παρέα.
Οτιδήποτε φοράει επάνω της το θεωρεί absolute standard, της αρέσει να κυκλοφορεί με κοκκάλινα γυαλιά μυωπίας ακόμα και αν δεν τα χρειάζεται καθόλου καθώς αυτο πιστεύει οτι boosτάρει το επίπεδο της.
Είναι για επιλεγμένες παρέες, οπουδήποτε αλλού απλώς δηλώνει παρουσία.

Προσέγγιση 44/100


Η Τσοκαρίλα

Την καταλαβαίνεις χωρις να χρειαστεί να μιλήσει, ο τρόπος που προχωράει, το κούνιμα της, η ένδυση τύπου 'μια ζώνη πάνω-μια ζώνη κατω' ,το τσιγάρο μόνιμα κολημένο στα χείλη και μπάσα φωνή απο τον πολύ καπνό.
Η Τσοκαρίλα είναι το γνωστό ξεκώλι που όλοι οι άντρες τύχαμε κατα καιρούς στο κρεβάτι, μονίμως στον κόσμο της, οχι ιδιαίτερα έξυπνη αλλα πολύ πονηρή, θα σου εκμυστηρευτεί όλα της τα γκομενικά και θα ακούσεις κάθε λογής παράπονο για το πόσο μαλάκες είναι οι άντρες, κυκλοφορεί με ελάχιστα χρήματα καθώς όπου και να βρεθεί υπάρχει και ένας κατάχαζος επίδοξος γαμίκουλας να την κερνάει ότι θέλει.
Η γόβα ειναι η φυσική προέκταση του ποδιού της (δωδεκάποντη εννοείτε), μονίμως κόκκινο κραγιόν και μακιγιάζ τσόντας πολυτελείας, μπορείς να διακρίνεις άνετα τα εσώρουχα της και καμιά φορά ουτε αυτά. Στην ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί της θα κοιτάς τα βυζιά της που σχεδόν βγαίνουν έξω. Απωθεί το αντρικό σύνολο εξαιτίας της υπερεμφάνισης της και της αίσθησης οτι ειναι 'πιασμένη' αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετές οι φορές που μέσα σε αυτό το καλλίγραμμο κορμί κρύβεται μια γυναίκα με χαμήλη αυτοπεποίθεση και αυτοεκτίμηση, συχνά απελπισμένη καταλήγει να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να γίνει κοινωνικά αποδεκτή.
Ειναι ενα ευχάριστο θέαμα για την παρέα, πηγή ανεξάντλητης φαντασίωσης και αποτελεί topic για τον hangover πρωινό καφέ.

Προσέγγιση 60/100


Η Attention whore

Η Attention Whore είναι η μετεξέλιξη της Τσοκαρίλας, φροντίζει με τις πράξεις και την συμπερίφορα της να γίνεται μονίμως το επίκεντρο του κόσμου καθώς αυτος είναι ο σκοπός της ζωής της. Παραμελημένη απο γονείς πέρασε καταπιεσμένη παιδική ηλικία,παρατημένη απο τις 'φίλες' της και τους κατα καιρό περιστασιακούς γκόμενους η Attention Whore θα πουλούσε και την ψύχη της για λίγες ώρες προσοχής και φήμης προς το πρόσωπο της.
Απελπισμένη και ανασφαλής με ταραγμένο ψυχικό κόσμο, πολλά νεύρα και μανιοκαταθλιπτικές τάσεις, προσπαθει σκληρά να δειχθεί στην παρέα, ρίχνει ακόμα και το επίπεδο της στο πάτωμα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει, χρησιμοποιει ηλίθιες ατάκες και κάνει διάλογο μόνο φωνάζοντας καθώς αυτό την κάνει να πιστεύει οτι θα τραβάει την προσοχή περισσοτερο.
Στην παρέα ειναι ενοχλητική, αποσπά αρνητικά σχόλια και για το μόνο που χρησημεύει είναι οταν τσιμπουκώνει, γιατι απλά μονο τότε το βουλώνει.

Προσέγγιση 15/100


Το Λαϊκότουβλο

Απο τις πιο συχνές περιπτώσεις που θα συναντούσε κανείς, το λαϊκοτουβλο χαρακτηρίζει ένα μέρος των ελληνίδων γυναικών, δεν χαρακτηρίζεται για την νοϋμοσύνη της. Είναι αχόρταγη μπουζουκτσόβια, έχει πεταχτό κωλαράκι με καλιγραμμο πόδι, περιποιημένη στην πένα.Γνωρίζει ολα τα ονόματα κατηγορίας Βέρτη, Πάολα, Κιαμο , Τιαμο , Σουξου μουξου. Συνεχώς σε φάση χωρισμού ξερνάει τα εσώψυχα της στο παρακμιακό μπουζουκτσίδικο της γειτονιάς της όπου μετά την μαζεύει η (καϊμένη) φίλη της .
Αφήνει χρήματα με το κάρο σε λουλούδια και σέρνετε στην πίστα προκειμένου να πεί έστω και έναν στιχο πλάι στον αγαπημένο της τραγουδιστή. Οταν χορεύει λικνίζεται σαν μαστουρωμένη.
Είναι ερωτιάρα ψυχή,κλαψοερωτιάρικο κορίτσι, ερωτοχτυπημένη και γενικά ολα τα ερωτοκάτι. Ειναι επίσης ιδιαίτερα αισθηματική, επικοινωνιακή, εκδηλωτική και κυνυγάει την αιώνια αγάπη, Η λεξη γάμος την κάνει να χύνει.
Στην παρέα ειναι συνήθως στον κόσμο της καθώς έχει κολήσει με τα μούτρα στον τραγουδίαρη που με τον στίχο του αντιπροσωπεύει την ανεμοθαλλασοδαρμένη ερώτικη της ζωη.

Προσέγγιση 70/100


Η ακατάδεκτη hard-to-get (και απαράδεκτη)

Τις βλέπεις σε όλα τα ελληνικά νυχτομάγαζα,η συγχρονη ελληνίδα γκόμενα, Η ακατάδεκτη hard-to-get:
Είναι μια κατηγορία που ξεκίνησε να εμφανίζεται στις αρχές του 2000 και σήμερα την εντοπίζεις παντού.
Πρόκειτε για την ευραίως γνωστή ελληνίδα γκομενίτσα που πιστεύει ότι το μουνάκι της ειναι φτιαγμένο απο ατόφιο χρυσάφι κλεισμένο σε επίσης χρυσό σεντουκι με χρυσο λουκετάκι,την εντοπίζεις με μια σύντομη ματιά ενώ πίνεις το πότο σου.
Κάθεται σταυροπόδι στο τραπέζι με επιδεικτικό τρόπο και παγερό υφάκι, ακίνητη σαν γλάστρα, απρόσωπο βλέμμα με το πιγούνι της να κοιτάει ελαφρώς προς τα επάνω, ακουμπάει με τον αγκώνα και σηκώνει το τσιγάρο στο ύψος του προσώπου της.
Με το βλέμα των χιλίων καρδιναλίων και το τουπέ των 38 ορόφων (και λίγους είπα) η ακατάδεκτη hard-to-get θέλει πάση θυσία να μας δείξει τους τόνους ανωτερίλας που την διακατέχουν και πόσο απίστευτο και άπιαστο μουνί είναι. Εχει καταλάβει ότι μαγνητίζει αντρικά βλέματα αλλα την ενδιαφέρει ελάχιστα έως καθόλου να ανταποδώσει.
Οποιοσδήποτε την πλησιάζει για γνωριμία αυτή τον κοιτάζει ενοχλημένη και θιγμένη, η έκφραση της ξινίζει, τα μάτια της μισοκλείνουν ειρωνικά, σχεδόν πάντα μαζί με την ατάκα της απόρριψης θα συνοδεύεται και η super cool slow motion τζούρα του τσιγάρου.
Καταληγει το βράδυ να ξαπλώνει μόνη της στο κρεβάτι, σκέφτεται οτι άντρες δεν υπάρχουν πλέον, ωστόσο δεν κάθησε ποτέ να σκεφτεί ότι δεν άφησε κανένα να την προσεγγίσει, οπότε της αξίζει να μένει μόνη της, ψαχνει για το τέλειο, μονο που σε αυτη την ζώη τίποτα δεν είναι τέλειο.
Στην παρέα είναι ολιγομίλητη, κοιτάζει με χαμένο βλέμμα επίμονα σε διάφορα σημεία και ειναι ψυχρή.

Προσέγγιση 6/100


Η Γκοθοτουλίπα

Και ποιός απο εμάς δεν την έχει δεί? Η Γκοθοτουλίπα ειναι συνήθως στην ηλικιακή κατηγορία των 18 με 30,ντυμένη αυστηρά στο μαύρο με ιδιαίτερο στύλ. Συχνάζει σε όλα τα underground gothoμάγαζα, το βάψιμο της αποκλειστικά άσπρο και μάυρο, το μαλλί της πάντα κατάμαυρο, τα εσώρουχα της άκρως προκλητικά και το βλέμα της σοβαροφανές και σεξιστικό.
Εχει μια περίεργη άποψη για την ζωή, θεωρεί τους άλλους ανθρώπους κατώτερα όντα, είναι αρκετά έξυπνη και θεωρεί τον εαυτό της πόλυ ψαγμένο άτομο. Ακόυει Dark Electro, της αρέσει επίσης η Trance με σκοτεινό element, κατα περιόδους ακούει και καταθληπτικό doom gothic.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται τρομακτική και σου εμπνέει αβαιβεότητα για το πώς θα φερθεί αλλά στην πραγματικότητα είναι και αντιδρά όπως μια φυσιολογική γυναίκα, το σκληρο προφίλ της σπάει πολυ εύκολα.
Δεν ειναι τόσο δύσκολο να την κερδίσεις, δεν χρειάζεται να ντυθείς όπως αυτή, ουτε να φερθείς διαφορετικά, Η Γκοθοτουλίπα λατρεύει τον άντρα που ασπάζεται την άποψη της, τις ιδέες της, που μπορεί και την καταλαβαίνει, πολυ απλά γιατι σπάνια κάποιος είχε την θέληση να την ακούσει πραγματικά.
Ο χαρακτήρας της δεν είναι όπως αυτός των περισσότερων γυναικών, πιστεύει πώς τα πράγματα στην ζωή πρέπει να απλοποιούνται, ειναι ελέυθερο πνεύμα ωστόσο με τις ευθύνες δεν τα πάει τόσο καλά, είναι κυρία με κεφαλαία όταν το θελήσει, παρορμητικη στις επιλογές τις, ενθουσιώδης στα ενδιαφέροντα της.
Στο κρεβάτι κάνει τα πάντα, είναι πολυοργασμική και θεωρεί το sex ιεροτελεστία, σαν σύνολο φαίνεται οτι έχει ολα αυτά που θέλει ένας άντρας εκτός απο ένα και πιο βασικό: είναι ανεξάρτητη απο κανόνες και πρέπει.
Στην παρέα ειναι κλειστή μέχρι να νιώσει αποδεκτή, δεν είναι τόσο περίεργη όσο δείχνει, θέλει υπομονή μέχρι να την μάθουν.

Προσέγγιση 75/100


Το Φραγγοτσόκαρο

Επίδοξη, πονηρή,ονειροπόλα το Φραγγοτσόκαρο είναι ο ορισμός του στενού κορσέ, αδιάλακτος χαρακτήρας, σκύλα και συμφεροντολόγα, σωστή εγωίστρια, είναι η γυναίκα που ψάχνει την πλούσια ζωή και τον σκληρό πούτσο, ζεί με την ιδέα του χρήματος και του υψηλού life style απο την ώρα που θα σηκωθεί εώς την ώρα που θα κοιμηθεί.
Τέρας του shopping με το πιο φτηνό πράγμα πανω της να κοστίζει (Θα ήθελε να κοστίζει) 80.000 euro. Βγαίνει έξω τα βράδυα με σκοπό να κάνει 'μπάζα' απο άντρες με υψηλό status και βαθυά τσέπη, την ενδιαφέρει μονάχα πως θα ικανοποιήσει την καταναλωτική της μανία που εναλλάσεται κάθε μια μέρα, βαριέται εύκολα αυτά που αγοράζει και θέλει κι'άλλα.
Η προσωπικότητα της ειναι φτωχή, δεν έχει να πεί πολλά, μιλάει μόνο για τα χθεσινά ψώνια η όταν θελήσει κάτι απο την βιτρίνα.
Της αρέσουν τα ακριβά ταξίδια και θέλει να οδηγάει μόνο audi καθώς την θεωρεί top. Ονειρευται ιδιωτικά αεροπλάνα και φραγκάτες ανέσεις.
Θέλει έναν άντρα-πιστωτική κάρτα που να της λέει ναί σε όλα , να της αγοράζει οτι θέλει, να την τρέφει με ποσότητες υπερπολυτέλειας και να την πηδάει καλά. Υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις όπου το Φραγγοτσόκαρο δεν την ενδιαφέρει η ηλικία του φραγγάτου αλλά είναι μαζί του ενω παράλληλα έχει κάποιον νεώτερο να της προσφέρει αυτά που δεν μπορεί ο μεγαλύτερος: πουτσο.
Στην παρέα είναι απλά διακοσμητική, τυλίγει με κουτοπονηριά τα χέρια της γύρω απο το χέρι του Λεφτά για να του στραγγίξει το πορτοφόλι ενώ τον τρέφει με ελπίδες οτι θα πηδηχτεί μαζί του.
Το μόνο που αξίζει είναι μερικές ώρες sex. Της αφήνεις και λεφτά μετά το γαμήσι, για το καλό πουτανάκι που είναι.

Προσέγγιση 3/100


H Bυζοφυία


Oλοι κάπου και κάποτε τύχαμε αυτη την κατηγορία. Απο τα λυκιακά χρόνια ξεκινάει να εκδηλώνει την απαράμιλλη ευφυία που την διέπει, με μια διαφορά: το μυαλό της ειναι στα βυζιά της, δυο εγκέφαλοι ένα πράμα.
Η Βυζοφυία ειναι η γυναίκα που ζουλάει τον διακόπτη (στα βυζια) και λέει οτι λογής παπαριά της κατεβάζει η γκλάβα της. Απο μικρή στο σχολείο έκανε γελοίες ερωτήσεις, οι φίλες της πάντα την εκμεταλεύονταν και το στήθος της ήταν πάντα hot topic για τις αντροπαρέες.
Εμφανισιακά ειναι μούναρος με κωλαράκι που προκαλεί ατυχήματα στους δρόμους και γενικά αναλογίες που θα ζηλευαν όλες. Οσο όμως το έχει στην εμφάνιση τόσο το χάνει όταν ανοίγει το στοματάκι της(που μασάει μόνιμα τσίχλα).
Ειναι αυτή που στην παρέα το ανοίγει και αδιάζει ποσότητες κοτσάνας αρκετές για να σε κάνουν να ξεράσεις οτι ηπιες, ρωτάει μαλακίες ανα 25 δευτερόλεπτα, έχει ενα τσιριχτό φωναχτό γέλιο αρκετό για να την κοιτάει όλο το νυχτομάγαζο, γελάει με οτιδήποτε της πείς, αναρωτιέσαι πολλές φορές αν της ανοίξεις το κεφάλι πόσες πούτσες θα βγούνε απο μέσα.
Συνοδευται πάντα απο την κολλητή της που αναλαμβάνει τον ρόλο φίμωτρου, η one and only ατάκα για να την ρίξεις είναι πόσο λατρεύειs το Twilight. Οταν βλέπει μπρελόκ κλειδιών mercedes στο τραπέζι τα κοιτάει σαν ούφο, σηκώνει το κεφάλι και ρωτάει με αθωότητα που θα ζήλευε και η βασιλισσα της τσόντας ''dik0 s Einai to Mercedes?'' (Η ερώτηση συνοδεύται ασφαλώς με ηλίθιο μάσημα τσίχλας).
Στην παρέα είναι καλη, αρκεί να το έχει κλειστό,δεν χάνει κανείς τίποτα να την προσεγγίσει μιας και τις περισσότερες φορές ενδίδει εύκολα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να της κλείσεις το στόμα *cough^^*

Προσέγγιση 85/100


Η Μilfάρα

Είναι το όνειρο κάθε έφηβου, ο στόχος κάθε άντρα και η εμπειρία που μένει, η Μilfάρα ειναι η γυναίκα που ποτέ δεν παράτησε το σώμα της και τον εαυτό της στην τύχη, στην ηλικία των 40 κάνει τις 20χρονες να φαίνονται σαν cast απο low budget kitty softporn υποκατηγορίας.
Κορμι που σε κάνει να ιδρώνεις, αποφασιστική , ξέρει ακριβώς τι θέλει, δεν εχει κολλήματα, έχει ξεπεράσει τα κόμπλεξ μικρότερων ηλικιών και έχει εμπειρία στην ζωή. Την συναντάς σε νυχτομάγαζα να πίνει το ποτό της πότε μόνη της και πότε με παρέα, ειναι πολυ πιθανόν να έχει διαλυμένους γάμους.
Στην συνομιλία μαζί της έχεις πολλά να πείς και πολλά να ακούσεις. Η Milfαρα ειναι ανοιχτός χαρακτήρας και θα συζητήσει ελεύθερα για οποιοδήποτε θέμα. Θα σου πεί για το παρελθόν της, θα χαμογελάει με τρόπο αναπωλώντας τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος.
Με το που τα βρείτε στις κουβέντες αμέσως θα αισθάνθει έλξη προς το πρόσωπο σου, άλλοστε οι μικρότεροι άντρες την ανανεώνουν και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.
Εχει διαπιστώσει απο την αρχή οτι θέλεις σεξ αλλά δεν την αποσπά, έχει όρεξη να σε ακούσει, θέλει να περάσει η ωρα της ευχάριστα.Ειναι μεγάλη η πιθανότητα να σε αρπάξει και στριμώξει εκείνη πρώτη πρωτού καν εκφράσεις προθέσεις σου.
Στην παρέα είναι η δασκάλα, της αρέσει να περνάει καλά και συνεχώς αναζητεί αυτό που την ευχαριστει (τι άραγε.....)

Προσέγγιση 92/100



Και επειδή είχατε την υπομονή να διαβάσεται μέχρι εδω......


Δωράκι αυτη η pic! Γιατί ο κόσμος θα ήταν ένα τίποτα χωρίς το γυναικείο κωλαράκι




-Division

1 σχόλιο: