Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κατηγορίες ανδρών νύχτας (Part 1)


Ο long awaited Αντίλογος, θα τον έγραφα όπως και να είχε αλλά με καταδικάσανε τα κορίτσια σε παντοφλοβολισμό ως αντίποινα για το πρώτο άρθρο οπότε και αποφάσησα να ποστάρω το πρώτο κομμάτι.
Για Part 2 υπομονή. Enjoy Girls!

Το επίπεδο κάθε άντρα αντιστοιχείται αριθμητικά απο το 0 έως το 100.


O Πρισμένος

Τουμπανόφσκι, μονιμοποιημένος πορτιέρης, το παιδί της κυρα Κούλας, σφίχτερμαν, πείτε τον όπως θέλετε, ο Πρισμένος υπήρχε απο την αρχαιότητα, απο το χάος και τους βαρβαρισμούς του στις τοπικές συνάξεις κρασιού μεχρι τον εξευγενισμένο και σύγχρονο τρόπο διασκέδασης.
Είναι το καλο και ήσυχο παιδί που σπάνια θα πάρει μέρος σε φασαρίες εκτός και αν πατηθεί το μονάδικο ευαίσθητο κουμπί του(γκόμενα/μάνα/σπίτι/εξίβριση θείων κτλ). Πηγαίνει τακτικά(συνέχεια) γυμναστήριο για το στάνταρ πρόγραμμα σωματικής συντήρησης και θεωρεί παράλογο να περάσει μέρα που να μην ασκηθεί. Εχει φτάσει σε σημείο να γυμνάζεται τόσο άψυχα και αυτοματοποιημένα που όλοι απορούν πως δεν έχει ξηλωθεί ακόμα κανένα μηχάνημα.
Ο εγκέφαλος του Πρισμένου γλίστρησε κάπου στον προκοιλιακό του συνεπώς ειναι λιγάκι ντουβάρι, οι κουβεντες μαζί του περιορίζονται στους μυς του.
θα σου αναλύσει απέξω και ανακατωτά όλες τις bodybuildερικές θεωρίες, θα σου περιγράψει τον μοναδικό καβγά της ζωής του πίσω στα σχολικά χρόνια που έστειλε ολο το απέναντι τμήμα στα επέιγοντα του κέντρου υγείας και η άποψη του για το γυναικείο φυλο συνοψίζεται σε μια πρόταση της γραμμής: ''Καλό κορίτσι να είναι''.
Με το αλκοόλ δεν τα πάει και τόσο καλά,πιστεύει οτι ένα ποτο τον επιστρέφει μια εβδομάδα πίσω στο πρόγραμμα του.
Μεθυσμένος ειναι ανεξέλεγκτος, οι φίλοι του προσπάθουν να τον συγκρατήσουν αλλα καταλήγουν κάπου ιπτάμενοι. την επόμενη μέρα διηγούνται πώς καταφέραν να σώσουν το μαγαζί απο τον Hulk.
Στην παρέα έχει πλάκα, αρκεί να μην μεθύσει.

Επίπεδο 35/100


Ο Προ

Ο κτητικός τρόπος ομιλιας του, η εκχυλίζουσα αυτοπεποίθεση και η γνώση του καθιστούν τον Προ νούμερο ένα στην παρέα και τις γυναίκες.
Ο Προ δεν έχει κολλήματα, ξέρει ακριβώς τι θέλει, ποτε δεν αμφιβάλει και παίρνει πρωτοβουλίες εκεί που οι άλλοι αδυνατούν, έχει σιγουριά και δεν φοβάται τα στραβοπατήματα.
Σαν χαρακτήρας είναι εγωιστής και αλλαζόνας, ως αποτέλεσμα της υπερβολικής αυτοπεποίθεσης του, του στοιχίζει φιλίες και σχέσεις αλλά τον ενδιαφέρει ελάχιστα έως καθόλου.
Ειναι ο τύπος που οργανώνει τα πάρτυ, το σημείο αναφοράς της παρέας, ο τύπος που κάνει την κοριτσοπαρέα να γελάει. Καταβάθος όλοι του οι φίλοι τον μισούν που έχει τόσο επιτυχία και πέραση στο γυναικείο φύλο, ωστόσο ο Προ ποτέ δεν καυχήθηκε για τα score του.
Αντιδρά πολύ cool στις περιστάσεις, δέν έχει τρακ και κάνει αυτό που θέλει. Ειναι πολλές φορές όμως που η υπεροπτική συμπεριφορά του οδηγεί σε καταστάσεις που κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί, παρολα αυτά αδιαφορεί για τις συνέπειες. Μονο όταν έρθει η στιγμή του να φάει ξύλο στρώνει για μερικές εβδομάδες, μέχρι να ξανακάνει τα ίδια.
Η εμφάνιση του ποικίλει, θα τον δείς ντυμένο απο φόρμες γυμναστικής σε καμένα μπουζούκια μέχρι πρότυπο μόδας σε lux clubάκι, όπως και με τα ρούχα του έτσι και η ζωή του δεν χαρακτηρίζεται απο σταθερότητα.
Ο Προ ειναι αμφιλεγόμενη κατηγορία, άλλοι τον θαυμάζουν και τον συμπαθουν και άλλοι τον αντιπαθούν κάθετα. Στην παρέα ειναι εκφραστικός και διασκεδαστικός, καμια φορά όμως και ανυπόφορος.

Επίπεδο 73/100


Ο Ψευτοφυλλάδας

Η περίπτωση αυτή δεν θα μπορούσε να λείψει, όλοι και όλες πρέπει να τον αποφεύγουμε. Ο Ψευτοφυλλάδας είναι ένας ανήθικος, ποταπός και ανασφαλής άντρας, Θα πει οποιαδήποτε μούφα σκαρφιστεί προκειμένου να φανεί γαμιστερίκουλας και ισάξιος ανάμεσα στους συνομίλικους και τον κοινωνικό του περίγυρω.
Το ψέμα του δεν έχει κανένα όριο, Θα πει,επινοήσει,σκεφτεί κάθε ιστορία και κατόρθωμα που μόνο με την πραγματικότητα δεν θα συμβαδίζει, για την ακρίβεια προσκηνάει τόσο το ψέμα που ούτε καν τον ενδιαφέρει να υπάρχει λογική υπόσταση στα λεγόμενα του.
Η μπαρούφα δίνει και παίρνει σε τέτοιο εύρος που θές να του δώσεις κλοτσιά στο μυαλό, Θα σου πεί την εμπειρία του για το ταξίδι στο διάστημα που κέρδισε στα πατατάκια και πόσο σκληρά χτύπησε στα αρχίδια το αστέρι που τόλμησε να του σταθεί εμπόδιο, και αυτό δεν ήταν τίποτα, Ο Ψευτοφυλλάδας θα σου πεί πως κατάφερε να επιζήσει και επιστρέψει στην γή.
Με την επιστροφή του αποφασίζει να γράψει βιβλίο με τίτλο: ''Ο περίτρανος Ψευτόιτς στον πλανήτη όρχη''. Κάπως έτσι θα τα έλεγε στους υποτιθέμενους φίλους του. Πώς όμως θα τα έλεγε στις 'φίλες' του? Σε αυτή την περίπτωση ο Ψευτοφυλλάδας θα κάνει την ιστορία με το διάστημα να μοιάζει σαν καλικατζούρα νηπιαγωγίου μπροστά σε μεταπτυχιακή διατριβή.
Πλησιάζει κουτοπόνηρα την κοπέλα που πίνει το ποτό της. Ειναι τόσο μπετόβεργας που φοράει γυαλιά ηλίου μέσα στα κατασκόταδα και τα μαλλιά του καρφάκια-φράχτης όπως στην πρώτη γυμνασίου, είναι απλά για μπάτσες και ξύλο ωστόσο η κοπέλα που ευθαρσώς προσέγγισε θα τον ακούσει.
Το παπατζιλίκομα του Ψευτοφυλλαδα είναι τόσο αναπτυγμένο που ικανοποίει τα αυτάκια της κυρίας, απο τον ημιόροφο του χειροποίητου Γιοτ μέχρι το ρομάντικο δείπνο στα νησιά Φίτζι με τραπέζι στυμένο στην ακτή και θάλλασα μέχρι τον αστράγαλο.
Και όμως υπάρχει ένα κοινό γυναικών που λατρεύει τον Ψευτοφυλλάδα. θεωρούν τις ιστορίες του ξεκαρδιστικές, το κάνει πειστικά με τόσο ειλικρίνεια και αυτοπεποίθεση στον λόγο που καταφέρνει να περνάει πρόλογο, κάτι τέτοιο χαλαρώνει την κοπελίτσα που είναι μαζί και στο τέλος καταλήγουν στην χειρότερη με αλλαγμένα τηλέφωνα.
Στην παρέα όλοι τον γνωρίζουν, ελάχιστοι τον συμπαθούν, ωστόσο ο Ψευτοφυλλάδας συνεχίζει απτόητος να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να ψεύδεται.

Επιπεδο 26/100


Ο Ημίπουστας

Θεωρείτε η νέα γραμμή άντρα, οι απόψεις για αυτή την κατηγορία πολύστανται, για την ακρίβεια είναι κάτι το παράξενο και αντιαισθητικό. Η 'oλη του εμφάνιση; Η θυληπρέπεια του; Ολίγον πνιχτάρι ο Ημίπουστας, η μήπως και όχι;
Η περίπτωση του Ημίπουστα ειναι ενοχλητικά ακαθόριστη. Δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς την περίπτωση του. Την μια έχεις ήδη καταλάβει ότι ξεφλουδίζει την μπανάνα ασύστολα και την άλλη σου πετάει πόσο μουνάρα είναι η πλατινομάλλα στο απέναντι τραπέζι. Kοκομπλόκο! Το συμπέρασμα που θα έβγαζε κανείς για αυτόν δεν είναι απαραίτητα και το σωστό.
Οι απόψεις και οι αναλύσεις τείνουν στον Μετροsexual ως ορισμό του Ημίπουστα. Μιλάμε για τον άντρα που οι θυληκές πτυχές του είναι μεγαλύτερες απο τις αντρικές, πιο συγκεκριμένα η συμπεριφορά του και ο τρόπος του παρά ανδρισμό δεν εμπνέουν, όταν σου μιλάει νιώθεις οτι ακούς ένα παραπονιάρικο λυκειοκόριτσο, οι κινήσεις και γενικά η γλώσσα του σώματος του είναι έντονα θυληκές.
Είναι όμως πολλές οι περιπτώσεις που δεν είναι ο πούστης που νόμιζες, αντιθέτως είναι απλά το πουστερλίδικο στυλάκι του που τον κάνει να φαίνεται έτσι. Στην πραγματικότητα μέσα του είναι και αισθάνεται άντρας.
Παρεξηγημένος απο την αντρική παρέα οχι όμως και απο την γυναικεία. Είναι οι γυναίκες που τον έχουν απο κοντά, πολύ περισσότερο απο όσο φαντάζεσαι, και αυτο γιατί ο Ημίπουστας ειναι η καλύτερη επιλογή φιλίας για την γυναίκα, έχει ακριβώς την κατάλληλη ισορροπία αντρικών και γυναικείων χαρακτηριστικών που χρειάζεται για να ταιριάξει αρμονικά η φιλία τους στην καθημερινότητα, κάτι σαν το τέλειο υβρίδιο ο Ημίπουστας θα εκφράσει την αντρική γνώμη στην φίλη του οταν αυτή την χρειαστεί και ακόμα θα την καταλάβει σε κάποια θέματα που οι περισσότεροι άντρες δεν θα καταλάβαιναν ποτε εκδηλώνοντας έτσι και την θυληκη πλευρά του.
Στην παρέα είναι παρεξηγημένη περίπτωση, κατακριτέος στην αρχή μέχρι να τον συνηθήσουν και μάθουν.

Επιπεδο 60/100


Ο Σταρχιδιστής

Τα πολλά λόγια είναι περιττά για τον Σταρχιδιστή, η σύνοψη της ζωής για αυτόν είναι δυο μπάλες, είναι ο μπυροκοιλιάς της παρέας, τα μάτια του σχεδόν πάντα κλείστά απο την βαρεμάρα. Είτε γίνει στουπί απο το ποτό είτε όχι δείχνει πάντα το ίδιο πράγμα, ένα κουβά αδιάφορα αρχίδια.
Είναι τόσο στα αρχίδια του που βαριέται να στρίψει το σώμα του στο stand, είναι άνετα ικανός να πάρει παραγγελία απο την μπαργουμάνα με την πλάτη του γυρισμένη, η συνενόηση γίνεται μόνο μέσα απο σύντομα μουγκριτά κυρίως κατάφασης και άρνησης (μμγκ και ούμμ).
Ο σταρχιδισμός του δεν γνωρίζει εμπόδια, νομίζεις οτι κάποτε τελειώνει αλλα κάνεις λάθος , Ο Σταρχιδιστής δεν σταματάει ποτέ, θα σε αποτρελάνει με τα καμώματα του μέχρι να αποχωρήσετε απο το νυχτομάγαζο. Η κάθε του συναναστροφή ξεκινάει με την φράση ''στα αρχίδια σου ρε'' ''σταρχιδιαμρε'' ''ζμπουτσαμ'' ''ζμπουτσοσ''. Οταν η βαρεμάρα του χτυπάει κόφτη σκύβει το κεφάλι και αναφωνεί ξεψυχισμένα: ''πουτσ''.
Η αήτητη αδιαφορία του Σταρχιδιστή σε αφήνει έκπληκτο , για οτιδηποτε συμβαίνει γύρω του ο Σταρχιδιστής θα έχει επι μονίμου βάσεως το ίδιο βλέμμα, την ίδια στάση σώματος και θα ξεφυσάει ανά δυο λεπτά, οταν τον ρωτήσεις τι έχει θα κουνήσει τους ώμους του προς τα επάνω μιας και αυτή ειναι η απάντηση για όλες τις ερωτήσεις.
Οταν τον καλόυν στο κινητό του σπάνια απαντάει, απαντάνε οι φίλοι του για αυτόν γιατι βαριέται να μιλήσει, στον τηλεφωνητή του ακούς το φωνητικό μήνυμα ''Μπάλες, αφήστε το μήνυμα σας μετά τον ήχο τους''.
Οι φίλοι του τον γνωρίζουν και δεν έχουν πρόβλημα με τον σταρχιδισμό του, τους αρέσει η παρέα του, έχει πλάκα για αυτούς να τον βλέπουν πώς αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις το ίδιο αδιάφορα, για οτιδήποτε συμβαίνει.

επίπεδο 49/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου