Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Alice Bizarre, σου τινάζει τα μυαλά.

Διακοπές, ξεκούραση τέλος, επέστρεψα ορεξάτος με μιά καινούρια ευχάριστη ανακάλυψη:


Alice Bizarre. Fuck yeah baby! Eπιτέλους μια Μake up artist που ξεφεύγει απο τα κλισέ δεδομένα (Lady Gaga άντε και γαμήσου. Η Alice σε βιάζει στον πολυέλαιο, γατάκι).

Το κοριτσάκι αυτό που μόνο κοριτσάκι δεν δείχνει είναι μόλις 20 χρονών απο την Αγγλία. Η ικανότητα και το ταλέντο της ξεπερνούν κατα πολύ τα στάνταρ της ηλικίας της. Ελπίζω να μην είναι απλά η φάση των 20s που περνάει και να συνεχίσει να δημιουργεί και να βελτιώνεται στο μέλλον.


Για κάποιο λόγο μου αρέσει η δουλεία της. Οχι κάτι συγκεκριμένο. Ισως αυτό το γαμημένο μώβ και μαύρο να φταίει για όλα :D well, πάντα γούσταρα την πιο σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων ;-)

Αν θεωρώ την Alice αφύσικη? Τι μπορεί κανείς πλέον να ορίσει αφύσικο σε αυτή την σάπια γή? Οι εποχές αλλάξανε και τα αφύσικα γίνανε φυσικά. Παραδέξου το.

Βέβαια σήμερα οι μόδες, οι τάσεις και οι αντιλήψεις δεν κατακρίνονται πλέον απο την κοινωνία όπως πολλά έτη πίσω. Και όσα παραπροχθεσινά κατακάθια εξακολουθούν να κατακρίνουν να πάνε λουλουδότσαρκα με κανα οικολόγο να βρούν καμιά μάγισσα να κάψουν.


Δεν ζούμε πια στο 1950 που έδειχναν οι γυναίκες λίγο αστράγαλο και τις καταδικάζανε σε δημόσιο μαστίγωμα και πετροβολισμό. Η μορφή έκφρασης του καθενός εξελίχθηκε, όλα πήγαν μπροστά, πρέπει και εμείς σαν χώρα επιτέλους κάποτε να ξεκολήσουμε απο τον βάλτο της συντηρητικούρας και να κοιτάξουμε λίγο αριστερά, δέξια. Υπάρχουν πολλά άτομα σαν την Alice στην αφάνεια. Αλλά ξέχασα, αν δεν είναι Mainstream δεν είναι ''cool'', Ψοφος κακός mainstream trashes. Εχω σιχαθεί όλες τις ανορεξικές, ατάλαντες mainstream στραβοκάνες. Θα έπρεπε να διευθύνω ένα ιδρυμά Wanna-be-Whore (WBH) για τις υποηλίθιες με duckface φωτογραφίες μπροστά σε καθρέφτες δωματίων (πουτάνα το δωμάτιο εννοείται) και να φοράνε όλες ομοιόμορφα T-Shirt WBH. Τίγκαρε το με τα καριολιά μέχρι να γκρεμιστεί! Και αυτή η Τζολι ρε πούστη μου ένα κλωνάρι απέμεινε, τι να ευχαριστηθεί κανείς? Εεε! Ξυπνήστε ρε! Ταίστε τις γκόμενες σας να γεμίσουν λίγο ρε, Ανορεξικές καριόλες καπιτάλες τέλος! Και όποια δεν τρώει θα την ταίσω με το ζόρι, Δεν είσαι χοντρή! Φάε κάτι για να σταματήσω να βλέπω τα κόκκαλα σου και να αρχήσουν να φαίνονται τα βυζιά σου!

δεν αντέχω άλλους καπιταλόσκυλους και καπιταλόσκυλες, θύματα του καταναλωτισμού. Οnce a Mainstream slave. Always a Mainstream slave.


Τέσπα αρκετό rage ξέρασα, Googlare την. Αξίζει.




4 σχόλια:

  1. Ok, respect!
    Είναι το πρώτο κείμενο που διαβάζω σε blog εδώ και μήνες με το οποίο συμφωνώ σε όλα.
    ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!
    Από την άλλη ξέρεις κάτι; Είστε κι εσείς (οκ, ας μην είμαι άδικη - μερικοί από εσάς) για φάπες. Τη μια κοιτάτε τα βυζιά μας και την άλλη μας τη λέτε που φάγαμε 2 κομμάτια πίτσα παραπάνω...
    Newsflash! Τα βυζιά μου διατηρούνται ΕΤΣΙ με αυτά τα 2 κομμάτια πίτσα! Άντε και με λίγη μπάλα και λίγο καράτε... :P
    Οverall, τέλειο κείμενο, μου έφτιαξες τα κέφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξέρω ρε Αngua, κάτι τέτοιους τύπους θέλω να τους πατήσω με νταλίκα. Ποτε δεν είπα σε καμία πως τρως έτσι. Και αν το έκανα ήταν μια φορα σε αστείο ύφος και δεν παρεξηγήθηκε.
    Κατ'εμέ τουλάχιστον και μερικά κιλάκια να πάρει η κοπελιά στην πορεία της σχέσης δεν πειράζει. Αλλοστε το μέσα είναι που μετράει και που πρέπει όλοι να κοιτάμε πραγματικά.

    Τhanks για όλα. Συνέχιζε να τα ταίζεις!! (.Υ.) xDDDD

    Το επόμενο Post θα ανέβει πιο νωρίς. Ελειπα για πάσχα... Υou know (._.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχααχαχαχαχα!
    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
    Επίσης, εκτός από τις φώτος στα δωμάτια-χωματερή, έχεις παρατηρήσει ότι πολλές βγάζουν φώτος με φόντο τη χέστρα;
    Δες εδώ http://karioles-tou-fb.blogspot.com να σου φύγει η μαγκιά από τη βλακεία τους.

    Ααχχ η Dita... τι ΓΥΝΑΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα,καριόλες του Fb,που και που μπαίνω και γελάω με τις ultra donald face πόζες με φόντο τον υπόνομο της Mordor.

    By the way το άρθρο σου με τις γκόμενες γάμησε. Σχεδόν όλες οι κατηγορίες μου τύχανε. Ψόφος μέσα στον κλίβανο πεοπιγκουίνοι και Υαινες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή